Ana içeriğe atla

Ayrılık Sözleri

Sert Sözler

      Sert Sözler



Sert Sözler


Oradan bana bi bak bakalım, sana ihtiyacım var gibi miyim!



Hayatta iki şeye dikkat edin; yoIda yürürken kavşakIara bir de yüzünüze güIen yavşakIara!



Rakıyı gören suyu, kadını gören yatağı düşünür oImuş. Oysa ne içmesini biIen var, ne de sevmesini.



Çok sorunun, derdin olsun istiyorsan, çevreni genişlet, etrafında hep kalabalıklar olsun.



Ne paranın delisi ne hayatın gölgesi, ne kızların bekçisi ne silahın tetıkçisi olduk biz. Gönlümüzün efesi ortamların delisi, dostlarımızın kölesi olduk biz.



Bizim sevdamız öyle defterde yazı silmeye benzemez, tükenmeyen gözyaşlarımız ile yüreğimize kazıdığımız sevdamızı silemeyiz.



İnsanları dış görünüşüne göre yargılama, uğur böceğine gülümsersin ama seni o yüzünü ekşittiğin hamamböceği korkutur.



Beraberken dertlestigin birinin sırrını Ayrildiktan sonra..! Muhabbetine meze edenler kadar, Kötü insanlar olamaz



Merak etme gülüşlerimi alacak kadar pahalı değil kaliten.



Bir Otubüs Aşk'ıydı Belki Bizimkisi; Benim Yolum Son Durak. Seninkisi Ise Musait Bir Yer Idi. . .
Dalgınım; Dalıp dalıp gidiyorum bu ara, Neyi nereye koysam bulamıyorum... 
Dalgınım; Kırıla döküle gidiyorum bu ara, Kimi nereye koyduysam Bulamıyorum.



Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun.,gidersen benide götür, gittigimiz yer kara toprak olsun "



Bende, Senin devamın var.." Leyla Erbil 



Yavaş yürüyor olabilirim, ama hiç bir zaman geriye doğru yürümedim kardeş!! 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Resimli Kurban Bayramı Mesajları 2023

 Resimli Kurban Bayramı Mesajları 2023 En güzel resimli bayram mesajlarını sizler için bir araya getirdik. Bu güzel resimli mesajlarla sevdiklerinizin yüzünü güldürerek bayramlarını kutlayabilirsiniz. Mutlu Bayramlar:)  Bu güzel ayın mübarek bayramı bizlere mutluluk getirsin. Sevinç ve huzur dolu bir Kurban Bayramı dilerim. Kurban Bayramı'nın bütün evlere,gönüllere,huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Kurban Bayramının ulusumuza ve tüm insanlığa barış,kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Küskünlerin barıştığı sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz güzel bir bayram dilerim  Kurban Bayramınız Mübarek Olsun. Kurban Bayramı Tüm İslam Alemine Mübarek Olsun. Kalplerde Sevgi Olsun  Gözlerimiz ışık Dolsun Kurban Bayramınız  Kutlu Olsun Allah cümlemize nice huzurlu. bereketli bayramlar nasip etsin. Kurban Bayramı Tüm İslam Alemine Mübarek Olsun.

Ayrılık Sözleri

Sayfa İçeriği:   Anlamlı Ayrılık Sözleri, Damar Ayrılık Sözleri, Duygusal Ayrılık Sözleri, Kısa Ayrılık Sözleri, Ayrılık Sözleri Facebook, Ayrılık Sözleri İndir, Ayrılık Sözleri 2017 Güzel ayrılık sözleri, anlamlı ayrılık sözleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu sayfada yer alan etkileyici ayrılık sözlerini dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. EN ANLAMLI AYRILIK SÖZLERİ Manşet:  Lades bitti cici kız, artık aklımda değilsin. Birini kaybetmek istiyorsanız onu çok sevin yeter. Zaman değilmiş gideni geri getiren, aslında zamanmış, var olanı götüren. Ayrılık dilinden ne olur sanki sen gittin ellere ben de ölüme. Gidenin arkasından nokta koyacaksın ki gelenin ismi büyük harfle başlasın… Giderek daha çok seviyorum seni demişti. O yüzden gitti demek ki. Bu saatten sonra sende fırtına dahi kopsa paşam, bende yaprak bile oynamaz inan. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir. Canımı acıtan ne biliyor musun “Ben senin mutluluğunu isti

etkileyici instagram sözleri

 Etkileyici İnstagram Sözleri Ağırdır sevmelerim, her yürek taşıyamaz; büyüktür umutlarım, her omuz taşıyamaz; her şey olur da, şu kalbim bir tek sensiz olmaz… İnsanın neresi ağrırsa "canı" ordadır derler, Kalbim ağrıyor orada mısın ? Seni düşünmek güzel şey, Dünyanın en güzel sesinden,En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey.  Benden nefret edenlerle meşgul olacak vaktim yok çünkü ben bana değer verenleri sevmekle meşgulum Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün,derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara Götürsün,sevgimi kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün.. Bir gün olurda seni beklerken çektiğim acılar beni öldürürse, cennetinden alacaklıyım..  Benim Sadece sana ihtiyacım var.Sesine Gözlerine Mesajlarına Gülüşlerine Ey Benim Ateşler İçinde ki ; Kar Tanem ! Bu Yokluk , Bu Aşka Çok Fazladır Bilesin  Bütün şairler sana mı aşıktı ki her okuduğum şiirde, dinlediğim ezgide sen vardın.. Mutluluğu sende bulan senindir Ötesi Misafir Bin kelam da olsan bitmeyecek bu bekleyişim..Bu Aşkım.